Schoolplein / werving

De vakantie zit er weer op, het schooljaar is al weer een paar weken onderweg. De eerste papierronde is alweer geweest en de eerste coördinatoren vergadering is geweest. Onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn de werving van nieuwe leden, de besteding van het geld en natuurlijk ons jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Werving
12 september hebben wij een wervingsactie gehouden tijdens de informatieavond van de school. Dit heeft vooralsnog 7 nieuwe leden opgeleverd. Nieuwe leden kunnen zich nog steeds aanmelden via http://oudpapierboys.nl/contact/

Schoolplein
Na een aantal jaren sparen zijn wij nu in een vergevorderd stadium van overleg met de directie van BS Lahrhof over hoe wij het geld aan het schoolplein gaan besteden. Er zijn toezeggingen gedaan en we verwachten eind dit jaar grote stappen te kunnen maken. De school zoekt nog helpende handjes. Neem contact op met l.vanhussen@bslahrhof-sittard.nl indien u graag wilt bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *